Zalto, Riedel og den rette julegave

Når Zalto og Riedel vinglas bliver til julegaven

Du kender det sikkert godt: Det kan være utrolig svært at finde den rette julegave. Man kan lede og lede uden at finde den rette gave. Det vil vi gerne hjælpe med. Derfor vil vi i denne artikel give nogle julegaveideer til julegaveønsker. Vi vil kigge på, hvad man kan købe i julegaven til manden, der har alt, og i det hele taget komme med julegaveideer til ham. Samtidig vil vi også kigge på julegaveideer 2018 – og hvordan vinglas kan være en oplagt gaveide.

Det handler om at give noget personligt, der på én eller anden måde siger noget om, hvad du synes om gavemodtageren. Vinglas kan være en oplagt gave, da de rette vinglas kan give en uforglemmelig vinoplevelse. Du kan altså købe en gave, der bliver ved med at give – ved med at give gode vinoplevelser. Lad os tage et kig på, hvordan netop vinglas fra Zalto og Riedel kan være et godt bud på en julegave.

Zalto:

Lad os først kigge på det østrigske vinglashus Zalto. Med lange traditioner inden for vinglaskunsten giver Zalto glas en helt enestående vinoplevelse. Zalto glas er utrolig tynde og lette, og så er de mundblæst og håndlavet af det fineste krystal. De har udviklet en kollektion, der hedder Zalto Denk’art, som er blevet udviklet over mange år, og hvor mange vineksperter har været involveret. Kollektionen indeholder for eksempel typerne Zalto Bourgogneglas (Bourgogneglas), Zalto Universalglas, Zalto Bordeauxglas, Zalto hvidvinsglas og Zalto Champagneglas. Du kan altså med fordel give Zalto glas i julegave, da de fremmer smagen i vinen og giver en suplim vinoplevelse. Køb Zalto glas her.

Riedel:

Riedel glas er ligeledes utrolig populære og meget lækre og eksklusive. De fleste af glassene er druespecifikke, hvilket betyder, at glassene er tilpasset den enkelte drue. Riedel vinglas er meget populære og udbredt rundt omkring i verden. De har forskellige kollektioner, såsom: Riedel Vinum, Riedel Superleggero, Riedel Fatto A Mano og Riedel karafler. De formår alle at skabe de bedste vinoplevelser og gøre vinoplevelsen unik.

Vi anbefaler derfor at købe vinglas i julegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *