Gør dit arbejde nemmere med Finanschefen

Til alle iværksættere og virksomhedsejere

Her er en lille fortælling om, hvordan jeg gjorde mit eget arbejdsliv nemmere ved at outsource nogle af de kedelige og tunge administrative opgaver. Og hvor jeg lærte, at det helt ærligt handler om at gøre de ting, man er bedst til, og så kan det bedre betale sig at få nogle fagfolk til at klare de administrative opgaver. Jeg har nu haft min egen virksomhed i små to år, og jeg har altid haft lidt udfordringer med de økonomiske/administrative opgaver, da de helt ærligt ikke siger mig noget. Men det skal jo gøres, hvorfor jeg træf en rigtig god og fornuftig beslutning for et lille halvt år siden.

Outsource lønadministration og bogføring

Som de fleste iværksættere nok kan nikke genkendende til, så har man en gejst uden lige, når man er iværksætter. Man vil gerne ud og udrette noget, bygge sit imperium op og erobre markedet. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at et fokus på det økonomiske område naturligvis er en forudsætning for at skabe en sund og succesfuld forretning. Jeg blev anbefalet af en tidligere kollega at kontakte Finanschefen. Finanschefen.dk er et konsulenthus, der hjælper små og mellemstore virksomheder med de økonomiske opgaver. Jeg ringede derfor til dem for at få noget rådgivning – særligt inden for revision, bogholderi og lønadministration.

CFO services og momsregnskab

Jeg var meget nysgerrig for at høre, hvad koster en revisor enkeltmandsfirma. Jeg var interesseret i at høre en revisor pris, og hvilket løn system jeg helst skulle bruge. Jeg vil sige at kontakte Finanschefen var én af de bedste beslutninger, jeg har truffet i min tid som selvstændig. Man må bare sande, at der er opgaver, man ikke selv kan klare, og at det altså giver bedre mening at få andre til at klare disse opgaver, da man selv ville skulle bruge alt alt for lang tid på disse. Og så vil jeg hellere bruge min tid på at skabe nye kunder, udbygge netværk og skabe nye relationer. Jeg kan i hvert fald klart anbefale ikke spare penge på de opgaver, der trækker tænderne ud på én.

Jeg var ligeledes på udkig efter et økonomisystem til små virksomheder og regnskabsprogrammer for små virksomheder. Her kunne Finanschefen med meget stor overbevisning og troværdighed anbefale mig nogle gode systemer – og faktisk kunne de sætte hele mit økonomisystem på, så jeg ikke selv skal bruge unødig tid på det. De tilbyder noget, de kalder CFO services – lige som Deloitte har Deloitte consulting. Det er super smart, hvor man netop kan få hjælp til ens fulde økonomisetup. Samtidig er de også en billig revisor og billig bogholder, som meget hurtigt kan gå ind og forstå mit setup og min virksomhed. Det er virkelig en stor fordel, at de har så meget erfaring.

Jeg kan derfor klart anbefale alle, der er trætte af de tungere og mere besværlige administrative opgaver at kontakte Finanschefen.dk, da de kan hjælpe stort set alle med smarte løsninger. Det er i hvert fald blevet langt nemmere at håndtere min virksomheds økonomi, efter jeg har fået Finanschefen til at hjælpe mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *